CO MAJÍ SPOLEČNÉHO KVASINKY A RAKOVINA?

candida-albicans3

CO MAJÍ SPOLEČNÉHO KVASINKY A RAKOVINA?

Milují cukr. Glukóza, kterou dostanou z mouky, rýže, brambor, cukru a dalších sacharidů je jejich hnacím pohonem a příčinou jejich bujení.

Je již vědecky potvrzeno a všeobecně známo, že právě mikroorganismy kvasinek, nejčastěji candidy , jsou jednou z hojných příčin rakoviny, ale i jiných onemocnění.

Kvasinky se staly pro lidstvo problémem v momentě, kdy se začala používat antibiotika. Ta totiž likvidují nebezpečné bakterie, ale i bakterie pro tělo prospěšné a užitečné. Kvasinka candida je pro tělo prospěšná, nesmí se však přemnožit. Pak je narušena rovnováha, je oslaben organismus a vzniká velký problém. Další příčinou přemnožení kvasinek je nekvalitní strava plná cukrů a sacharidů, AIDS, chemoterapie, hormonální antikoncepce, hormonální léčba, dlouhodobé užívání léků na tišení bolesti a další.

Jak zjistíte, zda máte v těle přemnožené kvasinky? Buď lékařskými testy, ale můžete vyzkoušet doma „Plivací test“.

Návod na domácí Plivací test.

Hned ráno po probuzení nalačno natočte do průhledné sklenice studenou vodu, shromážděte v ústech sliny a plivněte do sklenice. Po půl hodině zkontrolujte vodu a sliny ve sklenici. Pokud se ze slin táhnou vlákna ke dnu sklenice anebo sliny klesnou na dno, případně zakalí vodu, pak máte v těle přemnožené kvasinky.

Kvasinky v těle produkují toxiny (mykotoxiny), což jsou jedy, které ničí komunikaci mezi buňkami, silně oslabují imunitu a jsou rakovinotvorné. Dokážete si představit 200 druhů toxinů, které produkují kvasinky v organismu? Může vůbec imunitní systém zvládat tuto invazi? Proč tradiční medicína kvasinky téměř ignoruje, přesto že jsou jednou z hlavních příčin silně kyselého organismu a tedy vzniku rakoviny u mužů i žen? Víte, že nejčastěji je kvasinkami zamořeno tlusté střevo, ze kterého se kvasinkové kolonie stěhují i do tenkého střeva a stěnou tenkého střeva proniknou do krve, lymfatického systému, následně do dalších orgánů (mykózy močového měchýře, pochvy, potravinové alergie, záněty…)? Víte, že vaše marná snaha zhubnout může pramenit z candidy, která zadržuje vodu v organismu? Je vám jasné, že kvasinky přeměňují cukry a škroby na alkohol a ničí vaše játra, jakoby jste denně pili alkohol?

Zbavit se přemnožených kvasinek není jednoduchá záležitost. Rozhodně neexistuje „zázračná“ pilulka, která candidózu vyléčí.

Pomoc:

. vyloučit ze stravy cukry, škroby, bílou mouku a obiloviny, sacharidy všeobecně, příliš sladké ovoce, mléčné výrobky, kysané produkty a maso.

. doplnit v těle probiotika (opak antibiotik).

. nejíst jogurty i s nápisem probiotika. Kdyby byla v jogurtu opravdu probiotika , tedy živá kultura, pak by kelímek s jogurtem po třech dnech i v lednici explodoval!

. doplňte opravdová probiotika, nejlepší druhy jsou acidophilus a bifidus, kupujte jen ta , která jsou kvalitní v prodejnách se zdravou výživou uchovávána v chladnici ( i ta ve formě pilulek).

. účinná je kyselina kaprylová , tinktura z černého amerického ořešáku, Catś Claw, čaj z lapača, olej Tea Tree, česnek a biotin.

. čistěte tělo cvičním, jednodenními půsty, speciální lymfatickou masáží, velmi účinný je přístroj Zapper.

. často slyším o silném účinku tolik diskutovaného MMS.

Příklad ze života:

Pan Petr zlikvidoval kvasinky následovně:

Vyčistil tělo klystýrem a měsíčním JEN pitím doma vylisovaných šťáv pouze ze zeleniny. (Ovoce vynechal pro vysoký obsah cukru.) Každý týden držel jeden den půst, kdy pil jen vodu a bylinné čaje. Nepustil do těla cukr, škrob, sacharidy, kvasinky neměly potravu, nemohly se množit a růst, jednoduše je vyhladověl. Petr se cítil velmi slabě, bolely ho svaly a klouby, neboť jeho játra byla přetížena likvidací enormního množství jedů. Vydržel krizi. Zbavil se úplně kvasinek a pocítil vitalitu, energii a zdraví, jaké nikdy před tím nepoznal.

„Jídlo je lék a lék je jídlo“.               Hippokrates

Jedna odpověď na “CO MAJÍ SPOLEČNÉHO KVASINKY A RAKOVINA?

  1. Pingback: MÍVÁTE DENNĚ NEZŘÍZENOU CHUŤ NA SLADKÉ? TADY JE PŘÍČINA I ŘEŠENÍ! | halobio·

Leave a Reply