Site icon halobio

POUZE DOMÁCÍ ŠŤÁVA Z ALOE VERA SI UCHOVÁ ENZYMY A TAK SE DOKÁŽE POSTAVIT I RAKOVINĚ.

aloe-vera-678040_640

Ano, řeč je o enzymech, které mají skutečnou sílu, pokud nejsou zpracovány tepelně chemicky či jinak upraveny. Pokud si totiž šťávu připravíte doma sami, máte jistotu silného léčebného efektu a ještě ušetříte. Navíc, když člověk pochopí fungování enzymu, tedy něčeho živého a plného síly, a porovná ho se zpracovnou rostlinou ležící v regálech obchodů kdoví jak dlouho, musí nutně zauvažovat nad jejím účinkem. Něco jiného jsou ale sušené byliny, semena, přírodní ořechy (pokud nejsou upražené nebo nasolené ), které namočíte do vody, pak se v nich opět enzymy probudí k životu.

Tisíce let používaná rostlina Aloe Vera, konkrétně její gelová dužina, pro své anti-bakteriální, anti-virální a proti parazitní účinky je známa jako rostlina s obrovským léčivým potenciálem. Často se jí říká chytrá rostlina, neboť dokáže díky své „bio inteligencí“ posílit buňky zdravé (imunitu) a potlačit buňky rakovinové a navíc, když kus uříznete, sama se zahojí (regeneruje nejen sebe sama, pomůže i nemocným). Aloe Vera je účinná při rakovině tlustého střeva, ale i u ostatních typů nádorů, neboť odvádí z těla nežádoucí látky, toxiny ukládající se v lidském organismu jako divoké skládky odpadu z „umělého“ jídla a chemie, Aloe čistí játra a střeva, pomáhá likvidovat rakovinové nádory. Poslední vědecké výzkumy poukazují na silné imunně-modulační a protinádorové vlastnosti Aloe Vera polysacharidů, což znamená, že posiluje imunitní systém. Aloe Vera je schopna zastavit zánět, další velká pomoc imunitě. Imunitní systém je nakonec ten nejdůležitější bojovník, ten ve finále vyhraje nebo prohraje bitvu s rakovinou. Pokud nemocný s nádorem pomůže imunitnímu systému a posílí zdravé a regenerující se buňky naturálními „léky“, pak má obrovskou šanci na zdraví. O tom nakonec celé přírodní léčitelství je.

Čerstvá dužina z Aloe Vera pomáhá hojit spáleniny, zranění, desinfikuje, snižuje cholesterol, zklidňuje žaludeční vředy, je velmi účinná při problémech s pletí atd.

Aloe Vera je u nás známa jako okrasná pokojová nebo skleníková rostlina. V teplejším klimatu roste Aloe Vera téměř všude, kde je dostatek slunce nebo alespoň denního světla, dobře se namnoží a pěstuje, je levná a nenáročná.

Recept na šťávu z Aloe Vera:

Ukrojený list Aloe zbavte tlusté slupky, snažte se uříznout jen tuhou část opatrnými podélnými řezy, abyste uchovali co nejvíce gelové dužiny.

Dužinu pak vymačkejte v odšťavňovači nebo zpracujte v mixeru na jemnou kaši, ze které pak přes síto protlačíte šťávu, tu můžete smíchat i s doma vymačkanou citronovou nebo pomerančovou šťávou a vypít. Zbylou dužinu můžete použít jako masku na kůži obličeje nebo rukou, jako obklad na zraněné místo…

„Všeho s mírou,“ říká staré přísloví a platí to i pro dávkování šťáv z Aloe. Jak již bylo řečeno, Aloe Vera silně čistí organismus, ale detoxikace musí probíhat pomalu, neboť by příliš mnoho jedů, odcházejících z organismu najednou, mohlo přetížit játra. Tělo by tak na tuto situaci zareagovalo únavou, bolestmi svalů, kloubů, nevolností, jakoby přechodným zhoršením příznaků nemoci.

Věřte, že není žádná rostlina na naší planetě, která by mohla nabídnout takovou škálu a účinnost léčebného potenciálu jakou rozdává právě nenápadná královna Aloe Vera.

Exit mobile version