Site icon halobio

LÉČÍ BOLEST, NIČÍ PARAZITY A JEŠTĚ ODBOURÁVÁ TUKY!

fire-851630__180

V BUŇKÁCH TÁVÍCÍHO SYSTÉMU A V KŮŽI MÁME ZABUDOVÁNY RECEPTORY, KTERÉ JSOU AKTIVNÍ AŽ KOLEM 42C. V MOMENTĚ, KDY RECEPTORY ZAREGISTRUJÍ TEPLO A BOLEST, VARUJÍ MOZEK A SPUSTÍ ALARM.

 

Tělo takto reaguje i když sníte pálivé Chilli papričky. Organismus zalarmuje stejný mechanismus, jako by vás ohrožovala skutečně vysoká teplota. Za pálení Chilli paprik může látka kapsaicin, která vyvolá pocit velkého tepla v těle a vyčerpá zásobu chemické složky nervových buněk, které se podílí na přenosu signálu bolesti do mozku a nakonec vede k úlevě od bolesti Nervové buňky bolesti jsou pak vyčerpané a člověk již není dál schopen vnímat bolest,

Chilli papričky jsou jakési přírodní analgetikum. Již zmíněná látka je používána i ve farmaceutickém průmyslu pro výrobu léků na zmírnění bolesti u pásového oparu, osteoartritidy, lupénky, alergií… Kapsaicin má protizánětlivé a antioxidační účinky.

Kapsaicin z Chilli může zabít rakovinné buňky!

Studie ukazují, že se účinně podílí zejména na léčbě rakoviny PROSTATY, ale i prsu, močového měchýře, slinivky! Kapsaicin potlačuje růst nádorových buněk, zatímco zdravé ponechává bez povšimnutí.

Chilli papriky patří nerozlučně do jihoamerické kuchyně, zejména mexické. Není to náhoda, neboť v těchto krajích jsou lidé, díky klimatu, ohroženi daleko více parazity, houbami, plísněmi a jinými mikroorganismy. Chilli papričky působí silně proti parazitům a spolehlivě „vypálí“ nevítané hosty z lidského organismu.

Pálivé papričky nás pěkně vnitřně zahřejí a právě tento efekt zvyšuje spalování tuků, snižuje hladinu tuku v krvi a zrychluje metabolismus, čímž jsou Chilli přínosem i v hubnutí!

Podobný účinek má i kvalitní bio Chilli koření.

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu Halobio.cz

Exit mobile version