Site icon halobio

MALÍČKY NA RUKOU MOHOU UPOZORNIT NA NEBEZPEČÍ INFARKTU NEBO MOZKOVÉ MRTVICE!

 IMG_1718

Kromě malíčků by měly být ostatní nehty vašich rukou ve spodní části zbarveny bíle, ve tvaru malých půlměsíců. Pokud tam tyto obloučky chybí nebo jsou nepatrné, pak je zřejmě vaše krevní cirkulace slabší, buňky a jejich jádra nejsou zásobeny kyslíkem na 100%. Patrně trpíte zimomřivostí, vaše ruce a nohy jsou studené, celkově jste  tělesně slabší, máte občasné problémy s pamětí a podobně. Absence obloučků na všech prstech je často varováním i před rakovinou.

 

 

Jestliže však bílé obloučky lemují i spodní partii nehtů malíčků, pak si zajděte na preventivní srdeční a cévní  vyšetření k lékaři. Kalifornský doktor T.Chi totiž při takovémto nálezu  varuje každého pacienta před kardio-vaskulární nemocí, nedostatečností srdce, infarktem nebo mozkovou příhodou. Již zmíněný lékař doporučuje brát bylinné kapsle Vein Lite, které pomohou odstranit příčiny. Zdůrazňuje nutnost užívat kapsle tolik měsíců, na kolika nehtech obloučky chybí. (www.ChiUSA.czVelmi účinná je i  kyslíková a ozonová terapie.

 

Upozornění: u dětí tato diagnostika neplatí pro vývojové odchylky a specifika, je průkazná jen u dospělých jedinců!

 

Nehty patří k základním diagnostickým prostředkům 5000 let staré a fungující východní medicíny. Červené půlměsíce na nehtech signalizují lupus, artritidu nebo plicní chorobu. Modré zabarvení jsou zase varováním před otravou kovy.

 

8 bílých půlměsíců na nehtech rukou s výjimkou malíčků jsou známkou dobrého zdraví, vitality a  životní energie, kterou na východě nazývají CHI .  

Exit mobile version