Site icon halobio

V RIZE DOKÁŽÍ VYLÉČIT RAKOVINU!

 

Ve viroterapeutickém centru v lotyšské Rize léčí lékaři rakovinu metodou RIGVIR.

Jde o použití prvního netoxického viru bez genetické modifikace, bez vážných vedlejších účinků a jakéhokoliv nebezpečí množení se v těle. Virologická metoda se opírá o druh Enterovirusu, který pochází ze zažívacího systému, kde je kyselé prostředí, například žaludeční šťávy, proto je odolný proti kyselosti v organismu.

RIGVIR dokáže vyhledat rakovinovou buňku, tato selektivní schopnost přejde zdravé buňky bez povšimnutí a přesně zacílí jen na nádorové bujení. Chemoterapie a radiace tuto schopnost nemá, ničí nejen buňky rakoviny, ale i ty zdravé.

RIGVIR je virus a tudíž v těle vyvolá antivirovou odezvu proti sobě, což znamená uvedení imunitního systému do nejvyšší pohotovosti s cílem najít virus, který pronikl do nádorové buňky, a zničit jej. RIGVIR tak posiluje imunitu a způsobuje buněčnou smrt karcinogenních buněk.

RIGVIR je účinný na jednotlivé nádory i metastázy, dokonce i na pokročilou rakovinu v lymfatických uzlinách a těžce léčitelný melanom. Je úspěšně používán při léčbě rakoviny žaludku, slinivky, jazyka, střev, konečníku, močového měchýře, prsu, dělohy, prostaty, plic a jiných typů nádorů. Je aplikovatelný před a po operaci. Chemoterapií a radiací je snížena imunita, o kterou se tato metoda opírá, proto je v těchto případech nejdříve nutno posílit a regenerovat imunitní systém, než je možné použít RIGVIR.

 

Výzkum, který vedl k objevu RIGVIRU začal někdy v roce 1960, dnes je RIGVIR oficiálně schválen jako lék na rakovinu v Lotyšské republice, používají jej k onkologické léčbě i lékaři v Mexiku v Hope4cancer institutu a na některých německých klinikách k úspěšné léčbě rakoviny bez rizika úmrtí na vedlejší účinky.

 

Exit mobile version