DOPŘEJTE SI HOUBY, POSÍLÍ VÁŠ IMUNITNÍ SYSTÉM.

shiitake-7002_960_720 

Věda se zabývá výzkumem hub stále intenzivněji, neboť je patrné, že mají blahodárný vliv nejen na imunitu člověka. Určité druhy hub ničí buňky rakoviny, mají totiž schopnost je otevřít a umožnit tak účinným látkám jejich likvidaci. Pomáhají dokonce i pacientům, kteří procházejí chemoterapií k urychlení léčby. Některé extrakty z hub dokáží dokonce najít ložiska nádorů.

Houby jsou neuvěřitelně odolné, některé druhy jsou imunní i proti radioaktivnímu záření.

Samy o sobě mají houby silný sebeobranný systém, jejich vlastní pesticidy je chrání před zvířaty a hmyzem.

Houby zlepšují krevní oběh, chrání játra, podporují léčbu plic a respiračního systému, nervové soustavy, kůže, vlasů a další.

 ALE!

HOUBY MUSÍ POCHÁZET Z EKOLOGICKY ČISTÉHO PROSTŘEDÍ. Absorbují dobré nebo špatné látky a v tom tkví jejich síla nebo nebezpečí.

 

baumschwamm-770056__180

Mezi nejúčinnější houby patří Shiitake, která má sílu udržet pevný imunitní systém a ochránit člověka před stárnutím.

Cordyceps neboli Housenice čínská ochraňuje před rakovinou, snižuje hladinu cholesterolu, léčí údajně přes dvě stě neduhů včetně vysokého tlaku.

 

Outkovka pestrá neboli Krocaní ocas Coriolis roste hojně na stromech bříz, dubů a buků, posiluje imunitu pacientů s rakovinou, používá se k léčbě infekcí, E. coli, kvasinkám atd.

Himematsutake, žampion brazilský, je jako léčivo nejvíce používán v Japonsku proti rakovině, inzulínové rezistenci, vysoké hladině cholesterolu.

 Reiši , které se říká božská houba nesmrtelnosti, zlepšuje mnoho zdravotních neduhů, nejúčinnější je proti nádorům.

 REISHI

Tyto a další houby jsou komplexem životně důležitých látek, vitamínů a minerálů, dokážou zharmonizovat lidský organismus s velmi odolným imunitním systémem.  I žampiony pomohou při cukrovce, hlíva ústřičná posílí imunitu a podobně blahodárné jsou i ostatní jedlé houby.

fungus-448501__180

 

 

Leave a Reply