Rakovinu zablokuje extrakt z mořské okurky Angiostop, tvrdí lékaři v Severní Americe.

chi047-chis-enterprise-angiostop-30ct

Extrakt z mořské okurky dokáže podle posledních poznatků, zlikvidovat buňky rakoviny, podporuje imunitní systém a brání vzniku metastáz.

Mořská okurka ( Sea Cucumber ) je sumýš patřící do třídy ostnokožců, příbuzných mořských hvězdic a ježků. Vyskytuje se hojně například v mořích kolem Asie.

Léčivý efekt účinné látky:

. blokuje všechny tři růstové faktory RTK, (inhibační receptor tyrosin kinázy) zodpovědné za růst nádoru.

. vyvolává „programovanou buněčnou smrt“, odřízne zásobení nádorových buněk od jejich zásobení živinami a tak likviduje rakovinu , zabije je nepřímo.

. zabraňuje tvoření metastáz, neboť nedovolí tvorbu nových cév, tedy krevního propojení a zásobení.

Mnoho lékařů v USA používá silně koncentrovaný extrakt z mořské okurky Angiostop a tvrdí, že výrazně předčí léčbu chemoterapií a to bez poškození dalších buněk. Angiostop odborníci doporučují užívat i nemocným, kteří podstupují nebo se připravují na chemoterapii, celou klasickou léčbu totiž podpoří a s výrazným synergickým efektem. Jen v USA je k této tématice publikováno obrovské množství odborných článků.

Statistiky amerických lékařů prokazují úspěšnost Angiostopu, jehož účinnou látkou je právě mořská okurka, u mnoha případů rakoviny mozku, jater, plic, prostaty, tlustého střeva, prsu, kůže, leukémie a dokonce i slinivky, ale i jiných druhů nádorů. V ČR lze Angiostop objednat zde: http://www.ChiUSA.cz

sumys2

Leave a Reply