ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ A ZDRAVÝ ČOKOLÁDOVÝ PUDING BEZ VAŘENÍ!

chocolate-89034_640

VYNIKAJÍCÍ RAW PUDING BEZ VAŘENÍ, BEZ MLÉKA, BEZ CUKRU, BEZ PRÁCE! A NETLOUSTNE SE PO NĚM! CO VÍC SI MŮŽEME PŘÁT?

 POTŘEBUJETE:

2     ZRALÉ BANÁNY

4-6 LŽIC KAKAOVÉHO NESLAZENÉHO PRÁŠKU, NEJLÉPE BIO

1      LŽIČKU VANILKOVÉHO EXTRAKTU

3-4  LŽÍCE VODY, hustotu doladíte při mixování

Někdo přidává 2 lžíce javorového sirupu, agáve, já nepoužívám jiné sladidlo, než naturální  Stevii v prášku, přidávám jen co se jí vejde na špičku nože. Většinou ale nepřislazuji vůbec.

 

Umixujte v mixéru všechny ingredience s oloupanými banány do jemné krémové hmoty (někdy je třeba kápnout více vody, jindy přidat kakao nebo banán, najděte si příjemnou hustotu sami).

Později můžete malinko experimentovat a přihodit strouhaný nepřislazený kokos, skořici nebo raw ořechy.

 

Raw čokoládový vychlazený puding z lednice je vynikající pochoutkou pro děti i dospělé.

 

BUON APPETITO!

chef-hat-309146__180

Pokud  si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak jednoduše posunujte šipku  kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se  zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím  „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce  (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu Halobio.cz

bio-42609_640

Normal
0

false
false
false

EN-US
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Table Normal“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

 

Leave a Reply