PIHA NEBO ZHOUBNÝ MELANOM?

cancer-389921__180

PIHA

. není velká

. má jednu barvu

. je ohraničena zřetelným okrajem, kulatého nebo

oválného tvaru

MELANOM kůže

. patrná asymetrie, kdy je jedna polovina větší, než

druhá.

. nepravidelný, neohraničený, „okousaný“ okraj

. často tmavá, sytě červená, namodralá, bílá barva

. velikost maliny a větší

. změny v barvě, tvaru, velikosti.

IMG_0171

PROČ PATŘÍ MELANOM K NEJZHOUBNĚJŠÍM TYPŮM RAKOVINY?

Melanom se rozšiřuje jako většina typů rakoviny, tedy dělením buněk. K tomuto klasickému mechanismu se však u bujení melanomu přidává ještě další způsob šíření. Proto je tak obtížné jej léčit.Všechny rakovinové buňky mají uvnitř velmi specifické mikroby. Když se rozmnožují dělením, mikrobi v nich cestují.

Pokud se ale z takové buňky nějaký mikrob dostane ven, putuje krevním řečištěm, na své cestě se může zavrtat do zdravé buňky a změnit ji na nádorovou. Jinými slovy, nezvladatelnost tohoto druhého mechanismu, může šířit rakovinu rychlostí ohně do jakéhokoliv orgánu a části těla.

Zbavit se mikrobů v krvi a toxinů, které z nich vznikají (mykotoxinů) je základním předpokladem vyléčení. Díky nim se tento typ rakoviny totiž šíří.

Velmi podobný problém se vztahuje i k rakovině děložního čípku, rakovině dělohy a vaječníků.

Léčba musí být rázná, tyto nádory se šíří rychle, neplýtvejte časem!

CO DĚLAT?

Klystýry nebo profesionální procedurou vyčistit střeva!

Hlídejte alkalitu a kyselost z jídla a pití!

Pročistěte svá játra!

Do jídelníčku zařaďte tvaroh s lněným semínkem od doktorky Budwigové (psala jsem o této léčbě ve starším článku pod názvem „ JAK OBYČEJNÉ LNĚNÉ SEMÍNKO ZATOČÍ S RAKOVINOU?„.)

Tinktura ořešáku amerického vyčistí vaše tělo od mikrobů, parazitů a jiné havěti.

Posilte svou imunitu!

Účinná je i Photonová terapie, bohužel je drahá. Dostupnější a efektivní je frekvenční přístroj Zapper, oba způsoby likvidují mikroby působením energií zvenčí.

Postupujte postupně, při vyplavování toxinů se budete cítit slabí, jakoby nemocní, na pár se mohou dostavit i zhoršené symptomy!

Velmi účinné bylinné kapsle Angiostop, Revivin a Reishi, které dokáží s rakovinou zabojovat bez vedlejších účinků! a to i při souběžné léčbě metodami klasické medicíny. (Účinnost podle pořadí, spojením všech tří se protinádorový efekt zvýší.) O Angiostop, Revivin a Reishi najdete na tomato Blogu starší články a informace i o možnosti jejich objednání.

Jistě uznáte, že je zde prevence na prvním místě!

CO JE MOŽNÉ UDĚLAT PRO PREVENCI?

Opatřete si tinkturu z černého ořešáku amerického, která vyčistí tělo od mikrobů a parazitů. Vyhledáte jednoduše na vašem počítači, kde ji můžete zakoupit.

Vyhněte se přímému polednímu slunci a opalovacím krémům plných chemie!

Pokud se vám nějaké znaménko nebo piha nezdají, sledujte je, vyhledejte lékaře a nechejte si udělat vyšetření a testy.

Pro více informaci o boji s rakovinou se dozvíte ze starších článků. V levé části obrazovky jsou napsána slova, kliknutím například na „rakovina“ se vám automaticky objeví všechny články s informacemi o ní.

massage-486700__180

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu Halobio.cz

bio concept - label

Jedna odpověď na “PIHA NEBO ZHOUBNÝ MELANOM?

  1. Pingback: PIHA NEBO ZHOUBNÝ MELANOM? | ChiUSA·

Leave a Reply