Máte dost kyslíku?

 sky-1122078__180

Náš mozek může být zcela bez kyslíku 4 až 6 minut, pak začne odumírat s trvalými poškozením.

Mnoho z nás však trpí nedostatkem kyslíku, aniž bychom to tušili. Důvod? Znečištěné životní prostředí, špatná strava, nedostatek pohybu, zlozvyk povrchního dýchání a neznalost dýchacích technik…….Rozhodně špatným dýcháním strádají naše buňky, imunitní systém neodolá virům a trpí i další orgány a životně důležité funkce.

Kam se nedostane kyslík, tam se například náramně daří koloniím kvasinek. Lidé s trvalým nedostatkem kyslíku jsou nemocní, unavení, negativní, chybí jim energie a chuť do života.

Dostatek kyslíku je důležitý i pro mentální výkon.

 brain-494152__180

Cvičení je to nejlepší, co můžete udělat pro okysličení mozku, násobení nervových buněk, kvalitu jejich propojení k jeho ochraně.

Naučte se dýchat zhluboka, táhnout vzduch až do břicha a z břicha ven. Tlak vzduchu  na bránici aktivuje játra a tím krevní oběh, kvalitu a čistotu krve, vyměšování žluče, trávící trakt, respirační funkce…

Všichni svěží a mladistvě vypadající lidé dobře dýchají, toho si můžete nakonec všimnout kolem sebe.

Doplňujte omega 3 mastné kyseliny nebo rybí tuk.

Dopřejte si kvalitní a dostatečný spánek.

Jezte zdravé  čerstvé bio potraviny plné minerálů, vitamínů bez cukru, umělých přídavků a barviv. Vyvarujte se Aspartamu, který je přidáván do zpracovaných potravin jako jsou dětské sušenky a jiné, ve kterých byste toto sladidlo rozhodně nehledali, je to doslova jed pro mozek.

Doplňujte vitamín D, pokud nemůžete pobývat dostatečně na slunci!

Chi-formula-Oxypower_MD1-300x300

                                             www.chiusa.cz

 Opatřete si Oxypower, bylinnou směs, která je tak výjimečná, že dokáže podpořit regulaci buněčného cyklu, růst buněk, regeneraci a opravu DNA, likviduje volné radikály. Oxypower je vynikající prevencí proti hypertenzi, ischemické chorobě srdeční a dalším závažným onemocněním dýchacího a oběhového systému.

air-396927__180

Leave a Reply