PODÁVÁNÍM VITAMINU C PŘÍMO DO ŽÍLY LÉČÍ NÁDORY. PREVENCI, ALE MÁME V RUKOU SAMI.

 buckthorn-87845__180

Nitrožilní podávání vitamínu C se používá na některých světových klinikách k léčbě rakoviny. Kyseliny vitamínu C totiž provokují tvorbu peroxidu vodíku přímo v těle, ten pak dokáže zacílit a zničit buňky rakoviny. Nadějné jsou zejména lékařské výsledky výzkumů, které ukazují na snížení rychlosti bujení rakovinových nádorů právě díky této injekční aplikaci C  vitaminu.

Infuze vitaminu C v ČR nehradí pojišťovny, ale jsou dostupné. Této metody lze využít i při léčbě jiných nemocí.

Prevencí snížené imunity, rakoviny a dalších nemocí je každodenní přísun vitaminu C. Užíváním synteticky vyrobených vitamínů C sice pomůžeme k zisku farmaceutickým gigantům, ale sobě ne. Někdy naopak pilulky vitamínu C způsobí pravý opak, vyplavení vitamínu C z organismu (viz starší článek na website: www.Halobio.cz  „Kdy vitamin C škodí“).

Nejlepším zdrojem vitamínu C je bio rostlinná potrava, speciálně červená paprika, černý rybíz, kiwi, šípky, brokolice, hlávkové zelí, kapusta, papája a plody všech citrusů.

Naprosté prvenství v obsahu vitaminu C drží Rakytník řešetlákový! Rakytník je nazýván „Citronovníkem severu“ právě pro obrovskou škálu léčivých účinků a enormní obsah vitamínu C (obsahuje 10 krát více tohoto vitaminu, než citron).  Jedna bobulka pokryje denní potřebu ! Vitamin C je uchován i v produktech z této léčivky vyrobených. Nejběžnější je rakytníkový čaj, sirup, olej nebo tinktura.

Kromě proti rakovinových účinků je rakytník vynikající přírodní medicínou na kardio vaskulární nemoci, onemocnění střev, na gynekologické problémy, na kůži, záněty a popáleniny.

Rakytník si můžete vypěstovat i doma, ale jeho odolné divoce rostoucí keře najdete všude v přírodě. Oranžové bobule  Rakytníku řešetlákového s olejovou dužinou rostou od srpna až do zimy. 700let staré tibetské knihy blahořečí této vyjímečné rostlině, stejně jako ruští kosmonauti, pro které byl řešetákový olej hlavním vitaminovým doplňkem.  

images (2)

Leave a Reply