POVEDENÁ DVOJKA: GLUKÓZA A FRUKTÓZA. JEDNA BUŇKU RAKOVINY KRMÍ, DRUHÁ URYCHLUJE JEJÍ MNOŽENÍ A ŠÍŘENÍ.

Half burger half apple concept isolated on white background

JE KONZERVATIVNÍ LÉČBA RAKOVINY ÚSPĚŠNÁ?

KAŽDÝCH 20 MINUT ZEMŘE V ČR JEDEN ONKOLOGICKÝ PACIENT.

Jako úspěch bych nehodnotila statistická čísla, která říkají, že každý třetí člověk v České republice onemocní rakovinou a každý čtvrtý této nemoci podlehne.

Proč jsou lékaři orientováni jen na léčbu z vnějšku a nepodpoří pomocníka přímo v těle samotném? Tolerance k jídelníčku pacientů je obzvlášť zarážející.Jak je možné, že pacient dostane v nemocnici jídlo obsahující cukr, kukuřičný sirup, smažené jídlo? Lidé nemocní rakovinou i ti, kteří hledají prevenci, by měli považovat cukry za jed a nízko sacharidovou dietu s kvalitními tuky za základ boje proti rakovině. V onkologické léčbě a prevenci potřebuje mít v prvé řadě energii a vitalitu zlikvidovat rakovinu náš imunitní systém! Vyžaduje jen kvalitní vodu a jídlo, aby dostal podporu! To je základ. A jak to tak vypadá, je čas převzít zodpovědnost za svůj život do svých rukou.

Laureát Nobelovy ceny za medicínu Otto Warburg PhD. věděl již v roce 1931(!!!), že buňka rakoviny používá glukózu jako palivo, že při tomto vyživování a spalování vzniká jako vedlejší produkt kyselina mléčná, která způsobuje lokální okyselení. Kyselé prostředí oslabí bílé krvinky, které vyslal imunitní systém, aby zlikvidovaly nádorovou buňku. Jenže nic nezmůžou, pacient jedl velmi mnoho sacharidů! To je názorný příklad, jak moc dokáže cukr v podobě glukózy uškodit.

Slovem cukry tady obecně označuji glukózu i fruktózu, tedy dvě základní jednoduché formy sacharidů.

GLUKÓZA je neustále přítomná v těle a mozek ani červené krvinky bez ní nemohou pracovat, vyrábí se ze škrobů, zejména brambor a hroznového cukru. Organismus ji spálí.

Glukóza ve zvýšeném množství, což je trend dnešní doby, vyživuje nádorovou buňku.

FRUKTÓZA je ovocný cukr (ovoce v normální míře není nebezpečné). Problémem je fruktóza z cukrové třtiny nebo kukuřice. Nejšílenější je její forma nazvaná kukuřičný sirup, který je zamaskován v Coca Cole, minerálkách, Musli tyčinkách, je přidáván do džusů, jogurtů, chleba, sušenek, pečiva, sladkostí, mohla bych popsat mnoho stránek, je dnes totiž přidávána do téměř každé potraviny. Fruktóza se ze 40% mění na tuk a ten se ukládá v těle. Fruktóza metabolizuje v játrech, kde je velmi škodlivá. Je vždy přítomna tam, kde se objeví ischemická choroba srdeční, obezita, diabetes, inzulínová rezistence, hormonální nerovnováha a zhoubná RAKOVINA. Fruktóza má schopnost změnit metabolismus buňky a poškodit DNA, je příčinou zánětů, zvýšeného množství volných radikálů.

Glukóza buňku rakoviny krmí a fruktóza urychluje její dělení, množení, růst a šíření.

Rozhodně nejezte výrobky z mouky, zvláště bílé, cukr jako takový, potraviny bohaté na sacharidy a obsahující kukuřičný sirup.

Pozor na skryté cukry například v kečupu, zavařeném ovoci, v salátových dresincích, omáčkách, limonádách, sodách…

Další cukry jako je sacharóza (řepný cukr), maltóza (cukr sladový, pivo) a laktóza (mléčný cukr v mléčných výrobcích) jsou pochopitelně nevhodné.

80% vašeho jídelníčku by mělo naopak obsahovat zdravé tuky (za studena lisované organické olivové, lněné a kokosové), ořechy v naturální neslané a nepražené podobě, semena a bio zeleninu.

stock-photo-fat-man-eating-a-lot-of-unhealthy-food-on-home-interior-background-187173989

Leave a Reply