PRÁDLO VYPRANÉ V CHEMICKÉM PRÁŠKU NA PRANÍ A VYMÁCHANÉ V DALŠÍ CHEMICKÉ AVIVÁŽI? NIKDY!

clothesline-804811__180

DOMÁCÍ BIO PRANÍ A AVIVÁŽ ZA PÁR KORUN!

Kůže těla je našim největším tělesným orgánem. Póry kůže se bohužel do těla dostává mnoho hormonů, nečistot a zplodin ze vzduchu, vody, chemicky vyrobených látek, ale i z oblečení vypraného v syntetických pracích prášcích a vymáchaného v avivážích podobné kvality. Tyto neorganické látky jsou pro tělo skutečnými jedy, zátěží a často i příčinnou nemocí.

Jak to udělat, abychom vyprali zdraví nezávadně, dobře a ještě měli voňavé prádlo?

Rada číslo jedna: PERTE V BORAXU! Borax je silně zásaditá přírodní minerální sůl. Dezinfikuje, rozpouští mastnotu, bělí, má protiplísňové, anti virózní a antiseptické účinky. Borax má podobu prášku, který se používá, stejně jako klasické prášky, na praní.

laundry-666487_640

Rada číslo dvě: VYROBTE SI ZDRAVOU AVIVÁŽ SAMI!

Výroba:  ½ litru vody

½ litru octa

20-30 kapek vonného oleje, vůně podle vkusu, já

dávám přednost citrusovým vůním, mandarince…

Všechny ingredience smíchejte, protřepejte a použijte jako běžnou aviváž.

Osvědčila se mi i kombinace: 3 hrnky vody, 1 hrnek octa a 1 hrnek vlasového kondicionéru bio kvality.

Nebojte se, ocet není cítit vůbec. Naopak.

Vyzkoušeno!

Obojí funguje perfektně, intenzita vůně není tak silná, jako u komerčních výrobků, ale zdravíčko ano. A o to přece jde především!

water-180116__180

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu Halobio.cz

bio-42609_640

Leave a Reply