JAK LEHCE NAHRADIT MASO.

bio-254545_640

Nemusíme ani měnit tradiční chuť české kuchyně a přesto se vyhnout masu.

Někdo nejí maso z humánních důvodů. Jiný pochopil, že jíst použité svaly mrtvol zvířat, plné chemie a hormonů z geneticky modifikovaného krmiva pro dobytek, znamená být nemocný, překyselený, unavený, starý a ve střehu před rakovinou, tak hledá chutnou náhradu.

eat-114297__180

SEKANOU BEZ MASA nic nezkazíte.

Potřebujete 400 gramů uvařené čočky (můžete použít fazole, hrách, pohanku, kapustu a jiné), 5 bio vajec, česnek, cibuli, strouhanku, majoránku, pepř, sůl vlastně všechny ingredience, které kromě masa, používáte při přípravě tradiční sekané pečeně. Směs upravte do kompaktního tvaru a upečte.

meatballs-lentils-706334__180

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu http://www.Halobio.cz

172403258

Leave a Reply