ALKALOIDY PROTI RAKOVINĚ.

greater-celandine-116275__180

 

Vědci již dnes vědí, že některé alkaloidy zprostředkovávají buněčnou smrt rakovinových buněk, snižují jejich růst a životaschopnost.

 

UKRAIN je lék Dr. Wasila Nowickeho z Rakouska, jeho účinnost je dána přítomností byliny vlaštovičníku. Pamatuji si matně kohosi z dětství, kdo používal tekutinu vlaštovičníku na likvidaci bradavic na rukou.

Vlaštovičník je bylina, která obsahuje alkaloidy a ty jsou schopny přerušit bujení nádoru, to je alespoň svědectví mnoha pacientů, kteří nereagovali na jiné formy léčby. Pro nejlepší efekt má být podáván injekčně, což není v ČR lékařům povoleno, proto je užíván ústně, přes kůži, konečníkem nebo vaginálně.

Dr. Novicky byl několikrát nominován na Nobelovu cenu, avšak jeho lék Ukrain není v EU schválen jako léčivo. Ani rakouské zdravotnictví jej nemá k dispozici. Důvodem je jeho údajná toxicita. Je to jen půl nedopovězené pravdy. Ukrain je skutečně jedovatý, ale pouze pro buňky nádorové, zdravé buňky nepoškozuje, má tedy silně selektivní schopnost. Zcela běžně jej používají k léčbě nádorů v Mexiku, některých arabských zemích, v mnoha státech na území bývalého Ruska, v některých státech USA a v Austrálii.

flower-716421__180

Při léčbě Ukrainem je  pro dobrý efekt třeba ležet na lůžku a co nejvíce odpočívat. Vynikajících výsledku bylo s tímto lékem dosaženo i u velmi těžce léčitelné rakoviny kůže, slinivky, trávicího traktu, prostaty, vaječníků, prsu a jiných.

Chemoterapie většinou poškodí jiné životně důležité funkce a často pacient nezemře na rakovinu, ale v důsledku tohoto poškození. To je také důvod, proč se stále více nemocných zajímá o alternativní cesty léčby.

 ficaria-verna-850737__180

 

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu http://www.Halobio.cz

celandine-324088__180

Leave a Reply