HOREČKA JE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ LÉČEBNÁ METODA, DOKÁŽE POTLAČIT I RAKOVINU.

thermometer-309120__180

Za horečku je považována teplota těla zvýšená nad 38 C. Vzniká na základě vyplavení Pyrogenu v důsledku zánětu, infekce nebo při trombózách, některých typech krvácení, nádoru mozku a jiných. Teplota nad 40 C – 41 C je již riziková.

Horečka stimuluje imunitní systém, brání organismus zvednutím tepla v těle, které je pro napadající organismy zkázou.

Horečku je třeba brát jako nezbytnou součást nemoci a pokud nedosáhne hodnoty 40 C a více, je dobré ji nepotlačovat prášky, je to totiž nejefektivnější léčebná metoda, jakou nás příroda obdarovala. Podáním léků se sice pacientovi mírně uleví, ale nemoc pokračuje skrytě dál bez možnosti kontrolovat její průběh, rozhodně ale dojde k oslabení imunity. Horečka není nemoc, není třeba ji léčit medikamenty. Horečnaté stavy jsou obrannou reakcí organismu. Je dobré hodně pít, jíst na podporu horečky polévky, rozhodně jíst málo nebo vůbec a počítat se zácpou po dobu horečky, neboť oslabuje pohyb potravy střevem. Léčebný výkon imunitního systému podpoříte klidem na lůžku a spánkem. Samoléčebný proces organismu horečkou prochází typickými fázemi od pocitů chladu, zimnice, bolestí, kdy tělo shromažďuje a zvyšuje teplotu až po finální pocení, což je první signál zlepšení, neboť s potem odchází škodlivé látky.

medications-342472__180

Existují lékaři, kteří záměrně vyvolávají horečnaté stavy u pacientů s rakovinou, která omezuje růst nádoru a v některých případech i jejich vymizení.

Hypertermie jako prevence nádorů doporučuje i sauny, infračervené sauny, horké parní lázně a jiné metody zvýšení tělesné teploty.

Stále častěji se objevují odborné teze, které dávají rovnítko mezi možným masivním nárůstem nádorových onemocnění a potlačováním horečnatých onemocnění, která jinak likvidují infekce a aktivizují imunitní systém. Nepotlačovaná horečnatá onemocnění v dětství jsou jakousi prevencí nádorů v dospělosti.

women-936549__180

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.

Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.

Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „ halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu http://www.Halobio.cz

influenza-156098__180

Leave a Reply