ZAKTIVUJTE SI SVOU IMUNITU!

thb_56cb67ef1e638937f9fdbcd4a39e8645

 

Brzlík hraje důležitou roli v imunitním systému. Je to žláza uložena na rozmezí krku a hrudi. V brzlíku jsou uloženy T-buňky, druh bílých krvinek, které likvidují buňky napadené viry nebo nádorové buňky. Někteří onkologové používají dokonce výtažky z brzlíku jako alternativní pomoc při léčbě nádorů.

Stará babská rada říká, že pokud chcete zmobilizovat imunitu, pak si přiložíte teplý obklad nebo termo láhev na hrudník. Jinak řečeno a i vědecky podloženo, nahřátím brzlíku zmobilizujete imunitní systém k probuzení T-buněk a likvidaci virů. Výborně vám také poslouží k prohřátí tohoto místa na hrudi některé esenciální oleje.

 

Lékaři specializující se na cukrovku zkoumají i souvislost brzlíku a diabetu, neboť je zde indikace jejich vzájemných souvislostí.

essential-768949__180

 

Pokud si chcete přečíst starší články z tohoto Blogu, pak si na horním okraji stránky klikněte na „hlavní strana“ a poté jednoduše posunujte šipku kurzoru na pravém lemu stránky dolu. Automaticky se zobrazí jeden článek s dřívějším datem za druhým, jako by se rolovaly za sebou. Kliknutím na každý zeleně napsaný název nebo foto, se článek ihned rozbalí k přečtení celý.Rovněž si můžete v levém sloupci slov najít to, které by vystihlo váš zájem, kliknout na něj a automaticky se vám ukáží všechny články, které toto slovo obsahují.Na výchozí stranu se dostanete vždy zmáčknutím „hlavní strana“ nahoře pod hlavním Logem „halobio“, hned vedle „o mě“ se dočtete o autorce všech článků a kliknutím na „kontakt pak můžete po vyplnění jména a emailu (nutné pro zamezení SPAM) napsat autorce (nic z toho, co napíšete nebude zveřejněno). Tímto krátkým upřesněním, odpovídám na více dotazů najednou. Snad to pomůže k dobré orientaci na Blogu http://www.Halobio.cz

 

lightning-792695_640

Leave a Reply