LÉČIVÉ LAPACHO.

 

teapot-691729__180

V mnoha zemích jihoamerického kontinentu je čaj Lapacho běžným nápojem. Je tam získáván z kůry stromů a jeho aktivní látkou je Lapachol.

Lapacho se stalo standartní formou léčby rakoviny v Brazílii, v Paraguay léčí Lapachem zejména leukémii, délka léčby je individuální od 30 dnů do jednoho roku. Lapacho je jedním z nejúčinnějších protinádorových látek, stimuluje tvorbu červených krvinek v kostní dřeni a zlepšuje kvalitu přenosu kyslíku v krvi. Lapacho má i antivirové a antiparazitní účinky. Čaj Inků, jak je Lapacho nazýváno,  disponuje tak širokým protivirovým rozsahem, že zvládne zabojovat s virózou i AIDS.

Lapacho dokáže z těla vyplavit těžké kovy, nečistoty, posílit játra, ledviny, srdeční funkce, vyčistit cévy, močové cesty a jiné.

Pokud pacient překročí doporučené dávkování, pak se může dostavit lehká nevolnost nebo průjem. Důsledkem může být příliš náhlé a rychlé čištění buněk, tím pádem i uvolnění vysoké koncentrace toxinů a silnější detoxikace. Lapacho nijak neovlivňuje zdravé buňky. Je výborným typem pro jarní očistu organismu.

Čaj Lapacho dnes zakoupíte v Bio obchodech nebo objednáte na internetu.

 

PŘÍPRAVA ČAJE: (nepoužívejte hliněné nádobí)

Do jednoho litru vroucí vody přidejte 4 kávové lžičky čaje Lapacho, povařte 5 minut a dalších 15 minut nechejte luhovat. Většinou se doporučuje pít 2 až 3 šálky čaje denně.

chinese-tea-734224__180

 

Leave a Reply